Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3547 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Haziran 2015 - 08:19

Tezcan Karakuş Candan: Biz ihtişamlı zannetmiştik

Büyüt
Küçült
Tezcan Karakuş Candan: Biz ihtişamlı
Güncel Haberleri › Tezcan Karakuş Candan: Biz ihtişamlı zannetmiştik haberi

Cumhurbaşkanlığı Külliyesine arkasına medyayı da alarak iftiralarla saldıran Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, iftar daveti için çıkardığı 6.5 milyon TLlik faturanın da yalanlanması üzerine skandal bir savunma yaptı. Masanın da ihtişamlı olmasını bekliyorduk diye konuştu.

Ulusal Kanalda kendini savunmaya çalışan Karakuş Candan, 6.5 milyon TL diye fotoğrafından teşhis ettiği iftar masası iftirası ortaya çıkınca tahmini laflar etti. Candan, “Masa maliyeti açıklandı diye masa üzerinden algı operasyonuna dönüştürmeye çalışıyor. Biz 1 milyon demişiz. 240 bin değilmiş 4 bin 600 TL imiş. Masa örtüsünün altındaki masanın nasıl bir masa olmasını düşünürsünüz bu kadar şaşalı içinde ahşap bir masa düşünürsünüz maliyeti ona göre açıklarsınız. Onlarca masa var. Bir tanesinin videosunu hazırlamış gösteriyorlar. Neye nasıl inanacağımı bilmiyorum” diye konuştu. Asıl niyetini de ortaya koyan Karakuş, amaçlarının Başkanlık sistemini getirilmemesi için siyaset olduğunu gizlemedi.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024