Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1496 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   04 Şubat 2016 - 14:55

Tesis tamam ama elektrik yok!

Büyüt
Küçült
Tesis tamam ama elektrik

Maltepe Girne Mahallesinde İller İdaresi Genel Müdürlüğü Yatırım İzleme ve Koordinasyon Daire Başkanlığınca 10 bin metrekare inşaat  alanı üzerine Maltepe Spor Kompleksi inşa edilmiş.

Kompleks, Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Maltepe Belediyesinin sahibi olduğu 4 farklı kuruma ait toplamda 7 bin metrekarelik parsellerde yapılmış.

9 Mayıs 2012de yapımına başlanan Maltepe Spor Kompleksi, ihale tarihi olan Aralık 2015ten aylar önce tamamlanmasına rağmen bir türlü hizmete açılamadı.

İçerisinde 1500 kişilik spor salonu, basketbol ve voleybol sahası, yarı  olimpik kapalı yüzme havuzu, 2 adet masa tenisi, fitness salonu, 2 adet 120 kişilik konferans salonu, hakem odaları, VIP lobisi, kafeterya, fuaye, teras ve 150 araçlık kapalı otopark bulunan Maltepe Spor Kompleksi tamamen bitmesine rağmen bir türlü hizmete açılamıyor. Çünkü bu büyük tesisin elektriği yok. 1250 KW elektrik kapasitesine sahip olan tesise, elektrik şirketi tarafından elektrik bağlanması ve bir trafo kurulması gerekiyor.

Ancak inşaat alanında parseli bulunan kurumlardan Milli Eğitim Bakanlığının muvafakatnameyi vermediği, bu nedenle spor kompleksine elektrik bağlanamadığı öne sürülüyor.

Bakanlığın izin vermesinin ardından Maltepe Belediyesi Meclis kararıyla hisseler birleştirilecek ve çıkarılacak tapu ile tesis Gençlik Spor İl Müdürlüğü adına tescillenecek. Daha sonra elektrik şirketinin elektrik bağlayabileceği bilgisine ulaşıldı. Milli Eğitim Bakanlığı ile yazışmalar yapan Maltepe Kaymakamlığı bakanlıktan gelecek cevabı bekliyor.

Cem KERPİÇÇİLER / POSTA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024