Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2216 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   04 Nisan 2016 - 11:00

Teröristler mandalla el yapımı bomba düzeneği hazırladı

Büyüt
Küçült
Teröristler mandalla el yapımı bomba düzeneği

Genelkurmay Başkanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurlarının terör örgütü PKKya yönelik Mardin Nusaybin ve Muş kırsalında yürüttüğü operasyonlara ilişkin fotoğrafları paylaştı.

DUVARLARI DELEREK TÜNELLER YAPMIŞLAR

Fotoğraflarda Nusaybin şehir merkezinde düzenlenen operasyonlarda etkisiz hale getirilen teröristlere ait silah ve teçhizat ile parke kilit taşlarıyla yapılan barikatlar ve binalarda açılan mazgallar yer aldı. Teröristlerin vatandaşların evlerini hain planları için nasıl kullandıkları, duvarları delerek tüneller oluşturdukları görüntülerde gözler önüne serildi.

 

ÇAMAŞIR MANDALIYLA BOMBAYI PATLATIYORLARDI

Teröristler tarafından hazırlanan el yapımı patlayıcılar ve bunların patlatılması için yapılan düzeneklerin yansıdığı fotoğraflarda bir ayrıntı dikkat çekti. Teröristlerin çamaşır asmak için kullanılan mandallardan el yapımı patlayıcı düzeneği hazırladığı görüldü. Teröristlerin kurduğu barikatların iş makinalarıyla temizlendiği belirtildi.

 

 

MUŞTA 4 ODALI SIĞINAK

49. Komando Tugay Komutan Yardımcılığı ve Muş İl Jandarma Komutanlığına bağlı birlikler tarafından, Hasköy İlçesi kırsalında, Şehit Jandarma Başçavuş Mehmet Çapar-37 operasyonu düzenlediği bildirildi. Operasyonda, 4 odalı sığınak ve 15 el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan çok sayıda tüp ve muhtelif yaşam malzemesi ele geçirildi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024