Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2501 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   15 Mart 2016 - 12:52

Teröristin babası: 8 çocuğum da tek kelime Kürtçe bilmezler

Büyüt
Küçült
Teröristin babası: 8 çocuğum da tek kelime Kürtçe

Balıkesir Üniversitesi öğrencisi olan Demirin 4 kadın arkadaşı ile birlikte Balıkesir 2. Ağır Ceza Mahkemesinde, PKK terör örgütü üyeliği ve propogandası suçundan yargılandığı da gelen bilgiler arasında.

Demirin babasına ise Yeni Yüzyıl ulaştı. Tekirdağ Marmara Ereğlisinde yaşayan Demir ailesi, bombalı saldırı sonrası şok yaşadı. Baba Cemil Demir, Kızımla 2013ten beri hiç görüşmedim. Seher üniversiteye giden tek çocuğumdu. Polis ekipleri geldi, hastaneye gittik ve DNA örneği verdim. Kızımın arkadaşları ile yaptığım görüşmede arkadaşları üniversitede görüştüğü bazı kişiler tarafından kandırılarak Suriyeye götürüldüğünü duydum. Fakat tam olarak nereye kime gitti bilgim yok. Kayıp ilanı verdim. 26 senedir Marmara Ereğlisinde yaşıyoruz. 8 çocuğum da burada doğdu ve tek kelime bile Kürtçe bilmezler. Kızımı kandırdıklarını düşünüyorum dedi. 

Demirin 2012 yılında okula kayıt olduğu, okula kayıt yaptırdıktan kısa bir süre sonra saçlarını boyatarak modern görünümlü olduğu bir buçuk yıl eğitim gördükten sonra okula gelmemeye başladığı öğrenildi. Eylemin 2 kişi tarafından gerçekleştirildiği düşünülüyor. Demirin yanındaki erkek terörsitin ise Ö.Ü. olduğu iddia edildi.

İlgili Haberİşte ikinci Ankara bombacısı Ö.Ü

 Patlama noktasında bulunan ve saldırganlara ait olduğu düşünülen bir simkart da inceleniyor.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024