Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1826 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Ocak 2016 - 14:02

Taraf gazetesi tamamen tahliye edildi

Büyüt
Küçült
Taraf gazetesi tamamen tahliye

Binası İstanbul Kadıköyde bulunan Taraf gazetesi, haciz memurları eşliğinde icra yoluyla tahliye edildi. Binada bulunan Taraf gazetesi ve Alkım Kitabevinin binanın mülkiyet sahibi olan Koç Emeklilik Vakfı ve Koç Allianza 2 yıldır kira ödemediği ve bu yüzden yasal işlem başlatıldığı bildirildi.

Son olarak Aralık ayında yapılan görüşmeler neticesinde gazetenin 1 ay süre istediği ve bu süre zarfında gazetedeki birçok eşyayı tahliye ettiği öğrenilirken bu sabah saatlerinde haciz memurları binaya geldi. Çevrede polisin güvenlik önlemi almasının ardından binaya gelen haciz memurları, icra yolu ile binayı tahliye etti. Binada bulunan son eşyalar işçiler tarafından kamyonlara yüklendi.

TARAFTAN KAMUOYUNA AÇIKLAMA

Taraf gazetesi tahliye haberlerine, internet sitesi üzerinden yaptığı bir açıklamayla cevap verdi.

Açıklamada 6.01.2016 tarihinde basın yayın organlarında yer alan, Şirketimiz Taraf A.Ş.nce kira ödemeleri yapılmadığından binanın boşaltıldığı haberi gerçeği yansıtmamaktadır. Şirketimizin editoryal faaliyetleri söz konusu binada yürütülmediğinden, çalışma sürekliliğini etkileyen bir husus da bulunmamaktadır.  Ayrıca, şirketimiz faaliyetleri olağan şekilde devam etmektedir. Yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgisine sunulur dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024