Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2031 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Mart 2016 - 13:16

Taksimdeki saldırıya hükümetten ilk tepki

Büyüt
Küçült
Taksimdeki saldırıya hükümetten ilk

İstanbulun Beyoğlu ilçesindeki İstiklal Caddesinde saat 10.55de kaymakamlık önünde patlama meydana geldi. İstanbul Valisi Vasip Şahin, saldırıyı canlı bombanın düzenlediğini açıkladı. Olayda canlı bombayla birlikte 5 kişi hayatını kaybetti, 2ü ağır 19 kişi yaralandı.

NUMAN  KURTULMUŞ: GÜNLÜK HAYATIMIZI DEVAM ETTİRECEĞİZ

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş: (Beyoğlundaki terör saldırısı) Hain planı uygulamaya çalışıyorlar. Ne yapsanız boş, bu millet sizin tuzaklarınıza asla teslim olmayacaktır. Bu millet terörün yapmak istediklerinin hiçbirisine prim vermeyecek, kadim, ezeli kardeşliğini inşallah ebedi hale getirecek, kıyamete kadar bu topraklarda birlikte, barış içinde yaşayacaktır. Hayır, ne yaparlarsa yapsınlar, teröre alışmayacağız. Terörü kanıksamayacağız, geri adım atmayacağız. İnşallah yollarda, çarşılarda, pazarlarda günlük hayatımızı devam ettireceğiz.

DIŞİŞLERİ BAKANI MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarifle yaptığı basın toplantısında konuştu. Çavuşoğlu Sivilleri hedef alan terör çirkin yüzünü bir kez daha gösterdi. Yaralanan ve hayatını kaybeden vatandaşlarımız var. Hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet diliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Terörle mücadelemiz bundan sonra da kararlı bir şekilde içeride ve dışarıda sürecek. Amasız bir şekilde teröre karşı mücadelemiz devam edecek dedi.

SAĞLIK BAKANI MÜEZZİNOĞLU: 4 VATANDAŞIMIZ ÖLDÜ, 12Sİ YABANCI 36 YARALI VAR; 7SİNİN DURUMU AĞIR

Taksim saldırısı sonrası olayla ilgili şunları söyledi:

Haince eylemlere karşı karşıyayız, masumları katleden zihniyeti lanetliyorum. İnsanlık katilleri asla başaramayacak. 10.55-10-58 sularında bir canlı bomba saldırısıyla karşı karşıya kaldık. 4 vatandaşımız hayatını kaybetti. Şu ana kadar 36 yaralı vatandaşımızdan 7sinin durumu kritik. Yaralıların 12si yabancı uyruklu. Kaybedilen vatandaşlarımızyabancı da olsa insanı kaybediyoruz.

İkinci saldırı ihtimali her saldırıdan sonra ifade ediliyor. Bu öyle haince bir eylem ki kendisini katlederken başkalarını da yok eden bir iradesi var. Böyle insanların istihbaratla yakalanmasının zorluğunu da tüm insanlar biliyor. Bu insanlık dışı zihniyet eninde sonunda hak ettiği yere gidecektir.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024