Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1896 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   13 Kasım 2015 - 10:18

Suudi Arabistan Kralı Antalyaya böyle geldi

Büyüt
Küçült
Suudi Arabistan Kralı Antalyaya böyle

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz Al Suud, 15-16 Kasım tarihlerinde düzenlenecek G20 Liderler Zirvesine katılmak üzere Antalyaya geldi. Antalya Havalimanına inen Suud Kralı Selmanı, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Antalya Valisi Muammer Türker, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel karşıladı. Karşılama töreninde Kral Selmana çocuklar çiçek takdim etti.

Suud Kralı Selman, buradan karayoluyla konaklayacağı Kundu Oteller Bölgesindeki Mardan Palacea hareket etti. Suud Kralı ve heyetinin gelişi nedeniyle havalimanında iki helikopter ve çok sayıda lüks aracın bekletildiği görüldü. Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz Al Suudun gelişi dolasısıyla havalimanı ve çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı.

İLK GELEN LİDER SUUDİ KRAL

Antalyada 15-16 Kasımda düzenlenecek G-20 Liderler Zirvesi için kente gelen ilk lider Suudi Arabistan Kralı Salman Bin Abdülaziz oldu. Kral Salman dün saat 17.00 sıralarında Antalya Havalimanına özel uçağıyla iniş yaptı. Kral Salman, öğle saatlerinde kente gelen Prens Telal ve Suudi üst düzey yetkililer tarafından yoğun güvenlik önlemleri altında karşılandı. Havalimanından otele geçişi için iki helikopter apronda hazır bulundurulurken, Kral Salman 60a yakın lüks araçtan oluşan bir konvoyla Mardan Palace Hotele geçmeyi tercih etti. Suudi Arabistan Kralının geçişi sırasında havalimanı ile otel arasındaki 15 kilometrelik yol güzergahında özel harekat timleri ve polis tarafından yoğun güvenlik önlemi alındı.

LÜKS ARAÇLAR OTELE SIĞMADI

Yaklaşık bir hafta önce Kral Salman ve Prens Telala ait özel eşyalar çarşafından bardağına kadar özel uçakla Antalyaya getirilmiş ve havalimanından da 16 kamyonla kalacakları otele nakledilmişti. Kral Salman ve koruma heyeti için ise zırhlı 65 özel Mercedes de getirtilmişti. Yaklaşık 1000 kişilik Suudi Arabistan heyetinin kullanımı için zırhlı 65 Mercedesin yanısıra Türkiyenin çeşitli yerlerinden ve çoğunluğu yine Mercedes marka 400 lüks araç kiralandı. Fiyatları 500 bin lira ile 1 milyon lira arasında değişen lüks araçlarda otelin içindeki park alanlarına sığmayınca otel çevresindeki yola park edildi.

546 SARAY ODASI HAZIRLANDI

Mardan Palaceta konaklayacak Suudi Kral Salman ve Prens Telal için altın yaprağı süslemeli tatlılar ikram edilecek. Suudi heyet için geceliği minimum 800 Eurodan başlayan ve 15 bin Euroya kadar çıkan 20 farklı konseptli 546 saray odası hazırlandı. Kraliyet ailesinin üst düzey mensupları için hazırlanan kral dairesi ve villaların geceliği ise 9 bin Eurodan başlıyor.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024