Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1901 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   05 Ocak 2016 - 13:41

Suriye sınırına yeni duvar

Büyüt
Küçült
Suriye sınırına yeni

İzinsiz geçiş ve kaçakçılık faaliyetlerine sıklıkla rastlanan Suriye sınırındaki Hatayın Yayladağı ilçesinde güvenlik önlemleri artırılıyor.

 

Yılda 100 binden fazla izinsiz geçiş girişimi tespit edilen, 4 bine yakın da kaçak hayvan ele geçirilen Suriyenin İdlib ve Lazkiye kentlerine komşu ilçede devreye sokulacak önlemlerden biri de güvenlik duvarı olacak.



Yaklaşık 1 yıl önce yapımına başlanan hendek ile akordiyon duvar çalışmalarında Reyhanlı ilçesinde 10 kilometrelik alan tamamlandı. Yayladağda Aşağı Pulluyazı Mahallesi tarafındaki akordiyon duvarın yapım çalışmaları ise devam ediyor. Hatay Valiliği ve 2. Hudut Alay Komutanlığı koordinesinde ihale aşaması tamamlanan betonsetler için ilk kazma vuruldu.



Görentaş Mahallesi sınırlarından başlayacak 4 metre yüksekliğindeki 7 tonluk beton setlerin 500 metrelik kısmı bitirildi. Altınözü ilçesi sınırlarını da içine alacak şekilde inşa edilen güvenlik duvarı, 10 kilometre olacak.

AA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024