Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1936 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   01 Åžubat 2016 - 12:22

Surdan acı haber: 3 şehit, 6 yaralı

Büyüt
Küçült
Surdan acı haber: 3 şehit, 6

Genelkurmayın internet sitesinden yapılan ilk açıklama şöyleydi:

01 Şubat 2016 tarihinde Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu üç kahraman silah arkadaşımız ve iki kahraman polisimiz ağır şekilde yaralanmışlardır. Yaralılarımız derhal hastaneye sevk edilmiş, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen iki silah arkadaşımız kurtarılamayarak saat 09:07de şehit olmuşlardır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allahtan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşımıza ve Emniyet Teşkilatımızın kahraman mensuplarına acil şifalar temenni ediyoruz

YARALI ASKER DE ÅžEHÄ°T OLDU


Operasyonlar sırasında PKKlı teröristlerin silahlı saldırısı sonucu yaralanarak Diyarbakır Asker Hastanesinde tedavi altına alınan asker de müdahaleye raÄŸmen kurtarılamayarak ÅŸehit oldu.     

3 ASKER Ä°LE 1 POLÄ°S DAHA YARALANDI

Diyarbakırın Sur İlçesinde sabah saatlerinde başlayan şiddetli çatışma bazı noktalarda devam ediyor. Sabah 3 güvenlik görevlisinin şehit olduğu, 2 güvenlik görevlisinin yaralandığı çatışmadan sonra, 3 asker ve 1 polis memurun daha yaralandığı belirtildi. 4 yaralı hastanede tedavi altına alındı.

ÅžEHÄ°TLERDEN BÄ°RÄ° TEÄžMEN

Bu sabah şehit olan askerlerden birinin teğmen olduğu öğrenilirken; sabah saatlerinde başlayan operasyonlarda yaralı güvenlik görevlisi sayısının da 3ü asker, 3ü polis olmak üzere 6ya yükseldiği belirtildi.

Surdaki yoğun çatışma nedeniyle Gazi caddesine sivillerin giriş çıkışlarına izin verilmedi.

sur,şehit,çatışma





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024