Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1496 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   03 Mart 2016 - 14:33

Surda tahliyenin fotoğrafları

Büyüt
Küçült
Surda tahliyenin

Diyarbakır Sur ilçesinde güvenlik güçleri gerekli tedbirler alarak, bölgenin kendileri için emniyet altına alındığı, güvenlik güçlerinin kendilerini, Cumhuriyet İÖO bölgesinde ve Dört Ayaklı Minare bölgesinde sağlık ekipleri ile birlikte beklediklerini belirten anonslar yaptı.

Yapılan anonsların ardından dün saat 22.50 sıralarında aralarında 4 aylık bebeğin de bulunduğu 3ü kadın olan toplam 8 kişi gelerek güvenlik güçlerine yanıt verdi. Bunun ardından saat 00.45te aynı bölgeden 3 kişi daha gelerek güvenlik güçlerince tahliye edildi. 1i bebek 11 kişi emniyetli bölgeye alındı. Yaralı bir kişi ise güvenlik güçleri tarafından zırhlı araç ile alınarak olay yerinde hazır bekletilen 112 Acil Servis ambulansına teslim edildi.

Operasyon bölgesinden tahliye edilen diğer 9 kişi ile 4 aylık bebeğin ihtiyaçlarının karşılandığı ve sağlık kontrollerinin yapılmasının ardından adli ve idari işlemleri için Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildiği öğrenildi. Bölgedeki güvenlik kaynakları bu kişilerden bazılarının PKK ile bağlantısının olup olmadığının araştırıldığını ifade ettiler.

DHA-Murat VAROL





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024