Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2837 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   12 Mart 2016 - 15:34

Surda Çatışma!!2 Polis Yaralı

Büyüt
Küçült
Surda Çatışma!!2 Polis
Diyarbakırın Sur ilçesindeki çatışmada 2 PKKlı öldürülürken 2 polis yaralandı.

Diyarbakırın operasyonların tamamlandığı merkez Sur İlçesi de güvenlik güçleri, bugün arama tarama faaliyeti yaptığı sırada bir eve gizlenen PKKlıların silahlı saldırısına uğradı. Açılan ilk ateşte 2 polis memuru yaralanırken, güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesiyle çıkan çatışmada 2 terörist ölü ele geçirildi.

Diyarbakırın merkez Sur İlçesi de hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKKlıların etkisiz hale getirilmesi için 2 Aralık günü Sur içinde kalan 15 mahalleden Fatihpaşa, Hasırlı, Dabanoğlu, Savaş, Cevatpaşa ve Cemal Yılmaz mahallerinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Yasağın ardından 18 Aralık günü bordo bereliler, jandarma ve polis özel harekat timlerinin katıldığı operasyonlar 9 Mart günü sona erdi.

Bugün ilçenin Savaş Mahallesi de arama tarama faaliyetini sürdüren güvenlik güçlerine gizlendikleri bir alandan teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Açılan ilk ateşte 2 polis memuru yaralanırken, güvenlik güçlerinin de karşılık vermesiyle çıktı. Çatışmada 2 terörist öldürüldü. Bölgeye takviye ekipler sevk edilirken, çatışmalar yer yer sürüyor. Yaralı polisler Diyarbakır Asker Hastanesi e kaldırılarak tedavi altına alındı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024