Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1631 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   30 Kasım 2015 - 11:26

Sur ilçesinde sokağa çıkma yasağı kaldırıldı

Büyüt
Küçült
Sur ilçesinde sokağa çıkma yasağı

Sur Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: İlçemizde son dönemde yoğunlaşan BTÖ üyelerinin faaliyetlerinin engellenmesi ve ilçe halkımızın can ve mal güvenliğinin temin edilmesi için 28.11.2015 tarihinde saat 13.00ten itibaren ilçemiz Cevatpaşa, Dabanoğlu, Fatihpaşa, Hasırlı, Savaş, Cemal Yılmaz mahallelerinde ve Gazi Caddesinde sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti. Söz konusu sokağa çıkma yasağı görülen lüzum üzerine 30.11.2015 Pazartesi günü saat 07.00 itibari ile kaymakamlığımız tarafından kaldırılmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurur

Diyarbakırın Sur ilçesinde teröristlerce düzenlenen silahlı saldırıda polis memurları Ahmet Çiftaslan ve Cengiz Erdur şehit olmuş, çıkan çatışmada Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi ise hayatını kaybetmişti.

DİYARBAKIR (DHA)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024