Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2603 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   12 Nisan 2015 - 07:20

Sponsorlu ödül için 14 yıl beklediler

Büyüt
Küçült
Sponsorlu ödül için 14 yıl
Güncel Haberleri › Sponsorlu ödül için 14 yıl beklediler haberi Hakkında iki gıyabi tutuklama kararı, kırmızı bülten ve terör örgütü yöneticiliğinden açılmış dava bulunan Fetullah Gülene 11 Eylül olaylarını kınaması gerekçesiyle barış ödülü verildi.

Paralel Örgüt, maskesi düşen Fethullah Gülenin imajını düzeltmek ve ortaya çıkan kirli ilişkileri karartmak için yeni bir oyunu sahneye koydu. Mason olduğuna dair belgeler gazetelerde yayınlanan, MİT Tırlarının durdurulması, KPSS hırsızlığı gibi birçok dosyası ortaya dökülen Fethullah Gülenin, gerçek kimliğinin anlaşılmaması için yeni bir algı operasyonu başlatıldı. ABDde 74 senatöre parayla ihanet mektubu yazdıran Fetullahçı Terör Örgütü, şimdi de sponsorluk marifetiyle Gülene ödül verilmesini sağladı. Zaman Gazetesi ‘Gandi-King-Ikeda Barış Ödülünün, bu yıl Fethullah Gülene verildiğini duyurdu. Ancak ödülün arkasında yatan neden çok geçmeden anlaşıldı. Nitekim ödülün sponsorları arasında Gülen örgütüne yakınlığı ile bilinen “Barış için Öğrenme ve Diyalog Merkezi” (Ikeda Center for Peace, Learning, and Dialogue) de olduğu ortaya çıktı.

Bastır parayı al ödülü

Kırmızı bülten ile aranan, hakkında iki tutuklama kararı bulunan ve terör örgütü yöneticiliğinden suçlanan birine ABDde neden ve nasıl “Barış” ödülü veriliyor? Bu ödülü veren kuruluşun arkasında kimler var? Türkiyede siyasi ve ekonomik krizler oluşturmak için büyük gayret sarfeden, emrindeki polis ve yargı mensuplarına darbe planları yaptıran kişiye hangi başarısından dolayı barış ödülü verildi? Tüm bu sorulara verilen yanıtlar irdelendiğinde Gülen Örgütünün, ABDdeki ödülü parayı bastırarak aldığı gerçeğini ortaya koyuyor. Gülene barış ödülü verilmesine kılıf bulunamayınca tuhaf bir gerekçe açıklandı.

14 yıl neden beklendi?

Zaman gazetesine göre güya, 15 yıl önce ABDde, Dünya Ticaret Merkezine yapılan saldırıyı kınadığı için Fethullah Gülene ödül verilmiş. Bu açıklamanın ardından akıllara birkaç soru geliyor: Diyelim ki, ABDdeki ikiz kule saldırılarını kınamasından dolayı Gülene ödül verilecekti. Peki 2001 yılında gerçekleşen kınamaya dair ödül için neden 2015 beklendi?  Tüm kirli ilişkileri yargıya taşınan Fethullah Gülen, tam da terör örgütü yöneticisi olarak hesap vermeye hazırlanırken niçin ödülendirildi? ABDde verilen ödül, sponsorla elde edilse bile, 14 yıl öncesinden bulunan gerekçe tuhaf kaçmıyor mu? Bu iş sırıtmıyor mu? Yoksa, Güleni temize çıkarmaya dair algı operasyonu çok mu aceleye geldi?

Cumhuriyet şaşırtmadı

Sponsor olunan ödülün alınmasıyla ortaya çıkan etik dışı durumu gizleme çabasında olan paralel medya, tuhaf gerekçeyle verilen ödülü büyük başarı diye yutturmaya çalıştı. Paralel medya ile eş ruh gibi hareket eden Cumhuriyet gazetesi de, haberi aynı dille okuyucularına duyurdu

Talmud üzerine yemin etmiş

Mason belgelerini yayınlayan Yeni Şafakın şok haberine göre, devletin “gizli” ibareli raporu Fethullah Gülenin Talmud üzerine yemin ettiğini ortaya koyuyor. Bilderberg üyeleri, Talmud (Tevratın şehri) üzerine yemin ederek siyonizme bağlılık yemini etmek zorundadır. Gülen bu toplantıların çoğuna ABDde katılmış ve Türkiyede Bilderberg sacayağı olan mason üçgeni locasına kayıt olup yemin etmiş.   

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024