Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2238 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Mayıs 2015 - 07:16

Sonçiçeki eşi soldurdu

Büyüt
Küçült
Sonçiçeki eşi
Güncel Haberleri › Sonçiçeki eşi soldurdu haberi 6 aylık hamile olan Sonçiçek Kocaağa, kalaşnikofla vurularak öldürüldü. 3 çocuk annesi kadının maganda kurşunuyla öldüğü sanılıyordu. Ancak özel ekip katilin eşi olduğunu ortaya çıkardı. Sahte kimlikle yakalanan koca tutuklandı.
İHA

Siirtin Şirvan ilçesi İkizler köyünde yaşayan 30 yaşındaki Sonçiçek Kocaağa isimli 3 çocuk annesi 6 aylık hamlile kadın 8 Nisan akşamı serseri bir kurşunla öldürülmüş olarak bulundu. Olayı soruşturan jandarma, genç kadını öldüren mermi çekirdeğinin kalaşnikof marka uzun menzilli silahtan ateşlendiğini belirledi. Sonçiçek Kocaağayı öldürmek için tetiği kimin çektiği ise belirlenemedi.

Maganda dediler ama

Sonçiçek Kocaağanın eşi Zeyidin K. ve akrabası olan iki kişi, ‘cinayet şüphelisi sıfatıyla ifadeleri aldıktan sonra serbest bırakıldı. Zanlılar ifadelerinde genç kadının maganda kurşunuyla öldüğünü iddia etti. Ancak jandarma özel bir ekip kurarak gece gündüz cinayeti çözmek için çalıştı. Otopsiden ortaya çıkan sonuç ve elde edilen bilgiler doğrultusunda Sonçiçek Kocaağayı eşi Zeyidin Knın öldürdüğü belirlendi. Jandarma bu kez de katil zanlısının peşine düştü. Cinayet zanlısı kocanın İstanbulda olduğunu belirleyen jandarma polisten yardım istedi. Bayrampaşada sahte kimlikle gizlenmeye çalışan Zeyidin K. yakalanarak jandarmaya teslim edildi. Mahkemeye çıkarılan koca ‘Tasarlayarak Adam Öldürmek suçundan tutuklandı ve cezaevine gönderildi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024