Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2495 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   07 Mayıs 2015 - 05:51

Son 4 ayda öldürülen kadın sayısı 120ye ulaştı, durdurulamıyor

Büyüt
Küçült
Son 4 ayda öldürülen kadın sayısı 120ye ulaştı,
Güncel Haberleri › Son 4 ayda öldürülen kadın sayısı 120ye ulaştı, durdurulamıyor haberi

Yalovada 2 çocuk annesi kadın eski eşi ta- rafından sokak ortasında 9 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Müzisyen Değer Deniz de elleri bağlandıktan sonra kayışla boğulmuş olarak bulundu.

Ajanlar

Alınan önlemler, çıkarılan yasalar, ağırlaştırılan cezalara rağmen kadın cinayetlerinin önüne geçilemiyor. Ocak-Şubat ve Mart ayında 65, Nisan ve Mayıs ayının ilk haftasında 55 olmak üzere 120 kadın cinayete kurban gitti. Dün de yine 3 ilden kadına yönelik vahşet haberleri geldi. Yalovada bir süredir eski eşi Bülent Diler tarafından rahatsız edilen 2 çocuk annesi Seda Camgöz, dün sabah çalıştığı dershaneye gitmek üzere evden çıktı. 31 yaşındaki genç kadının önü, boşandığı eşi Bülent Diler tarafından kesildi. Bir şirketin bölge müdürü olan Bülent Diler, özel bir dershanenin Halkla İlişkiler Bölümünde çalışan eski eşini 9 yerinden bıçakladı. Vatandaşların gözü önünde eşine defalarca bıçak saplayan eski koca, kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalandı. Hastaneye kaldırılan kadın ise kurtarılamadı.

Müzisyenin feci sonu

Vahşetin ikinci adresi ise İstanbul Beyoğlu oldu. Sıraselvilerde 3 katlı apartmanın 1inci katında oturan şarkıcı Değer Denizden haber alamayan kardeşi Orhan Deniz, önceki akşam saat 21.00 sıralarında eve geldi. Çilingir yardımıyla kapıyı açtıran Orhan Deniz, içeri girdiğinde ablasının, elleri bağlanmış şekilde yerde cansız olarak yattığını gördü. Polis, 31 yaşındaki genç şarkıcının ellerinin telefon şarj kablosu ile bağlandığını ve bir çanta kayışıyla boğularak öldürüldüğünü belirledi. Evde yapılan incelemede boğuşma izlerine de rastlandı.

‘Sobadan zehirlendi dediler çekiçle öldürüldüğü anlaşıldı

Konyanın Selçuklu ilçesinde şubat ayında eşi tarafından evde ölü bulunan ve sobadan zehirlendiği sanılan ev kadını 32 yaşındaki Dursun Tekeri, evde bulunan demir çekiçle kayınbiraderi 31 yaşındaki Talat Tekerin çekiçle öldürdüğü ortaya çıktı. Tutuklanarak cezaevine gönderilen Talat Teker, yengesini para için öldürdüğünü itiraf etti ve ‘Babam, çektiği 18 bin liralık krediyi kardeşime vermişti. Benim de paraya ihtiyacım vardı. Eve girdim, yengemi öldürdüm. Ama parayı bulamadım dedi. Zanlının nakliyecilik yaptığı ve olayda el yapımı çekiç kullandığı saptandı. 29 yaşındaki Şaban Tekerin ise eşinin ağabeyi tarafından öldürüldüğünü öğrendikten sonra cinayeti gizlediği öne sürüldü.

15inde gelin, 16da anne oldu 18de ayrıldı, 19da bıçaklandı

Adanada yaşayan Selda Biricik, henüz 15 yaşındayken görücü usulü ile kendisinden 12 yaş büyük olan İsmail A. ile evlendirildi. Çocuk gelinin evlendikten bir yıl sonra, yani 16 yaşında Onur adında bir çocuğu oldu. Eşinin kendisine sık sık şiddet uygulaması üzerine Selda Biricik boşanma davası açtı ve 18 yaşına geldiğinde teyzesinin yanına sığındı. Ancak İsmail A. genç kadını tehdit etmeyi sürdürdü. Selda Biricikin şikayeti üzerine İsmail Aya uzaklaştırma cezası verildi. Aile Mahkemesi de çifti boşayıp, çocuklarının velayetini annede bıraktı. Önceki akşam eski eşinin kaldığı eve giden İsmail A. genç kadını 7 yerinden bıçakladıktan sonra oğlunu da alarak olay yerinden kaçtı. Yoğun bakıma alınan Biricikin durumunun kritik olduğu açıklandı. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024