Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2557 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   13 Haziran 2015 - 12:14

Soma Davasına 2 gün kala başsavcı değişti

Büyüt
Küçült
Soma Davasına 2 gün kala başsavcı

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) yayınladığı kararnamede, 263ü idari 2401i adli olmak üzere 2 bin 664 hakim ve savcının görev yerinin değiştirildiği duyuruldu.

Türkiyenin gündeminde bulunan Soma Davasının ikinci duruşmasının başlamasına 2 gün kala Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı da değişti. Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner, Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığına, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı da Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atandı.

NADİR YAĞCI KİMDİR?

Göreve 2001de Sinopun Boyabat ilçesine hakim olarak başlayan, burada 3 yıl hakimlik yaptıktan sonra sırasıyla 2 yıl Kahramanmaraşın Andırın ilçesinde, 2006-2008 yılları arasında Manisanın Sarıgöl ilçesinde, 2008-2011 yılları arasında Van Merkezde, 2011-2014 yılları arasında da Tekirdağ Merkezde Cumhuriyet Savcısı olarak görev yaptıktan sonra Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Mehmet Nadir Yağcı, 17 Temmuz 2014de Çerkezköydeki görevine başlamıştı.

İKİNCİ DURUŞMA 15 HAZİRANDA

Soma Davasının ikinci duruşması 15 Haziran 2015 Pazartesi günü görülecekken, yeni Başsavcı Mehmet Nadir Yağcının görevine ne zaman başlayacağının belli olmadığı belirtildi.

DHA

 






E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024