Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1756 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Ocak 2016 - 14:02

Şırnakta sivil askeri şehit ettiler

Büyüt
Küçült
Şırnakta sivil askeri şehit

 Edinilen bilgilere göre, olay, bugün sabah saatleri dün gece şiddetli çatışmaların yaşandığı Bahçelievler Mahallesinde meydana geldi. Burada teröristler yoldan geçen sivil giyimli bir uzman çavuşa uzun namlulu silahlarla saldırdı.

HASTANEDE ŞEHİT DÜŞTÜ

Saldırının ardından sayısı belirlenemeyen teröristler hızla olay yerinden uzaklaşırken, çağrılan ambulansla Şırnak Devlet Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alınan yaralı asker, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit düştü.

GENİŞ ÇAPLI OPERASYON BAŞLATILDI

Olayın ardından bölgeye zırhlı araçlarla sevk edilen özel harekat polisleri, kaçan teröristlerin yakalanması için geniş kapsamlı operasyon başlattı.

ŞEHİT ASKERİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Şırnakta bugün sabah saatlerinde sivilken teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıda şehit olan askerin, Afyonkarahisarın Bolvadin ilçe nüfusuna kayıtlı Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Emet (28) olduğu belirtildi.

2 ÇOCUĞU VARDI

Saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Emetin 6 yıllık asker olduğu öğrenildi. 5 kardeşi olan Emetin, Özlem Emet ile evli olduğu, biri 2 diğeri ise henüz 4 aylık iki çocuğunun olduğu öğrenildi. Şehidin babası Rüstem ve anne Nurten Emetin Bolvadin ilçesinde Bademli Mahallesinde oturdukları aktarıldı.

 

TSKDAN ŞIRNAKTA SİVİL GİYİMLİYKEN ŞEHİT EDİLEN ASKERLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada; 06 Ocak 2016 tarihinde Şırnak il merkezinde saat 08.10da, göreve gitmek üzere evinin önünde beklerken bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce alçakca yapılan silahlı saldırı sonucu bir kahraman silah arkadaşımız ağır şekilde yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden kahraman silah arkadaşımıza Allahtan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur. İfadeleri kullanıldı.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024