Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2336 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Mart 2016 - 09:45

Şırnakta PKKnın kadın lideri öldürüldü iddiası

Büyüt
Küçült
Şırnakta PKKnın kadın lideri öldürüldü

Şırnak kent merkezinde 14 Mart gecesi saat 23.00da uygulanan sokağa çıkma yasağı ile birlikte jandarma ve polis özel harekat timlerinin hendek kazan, barikat kuran PKKlılara yönelik ortak yürüttüğü, Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çiftçi Operasyonu sürüyor.

Operasyonun 8inci gününde, Bahçelievler, Dicle, Yeşilyurt ve Cumhuriyet mahallelerinde operasyonlar yoğunlaştı. Mahallelerde tespit edilen hedeflere yönelik tankların başlattığı top atışı devam ediyor. Yeşilyurt Mahallesinde bugün çıkan çatışmada, 4 PKKlı öldürülürken, 9 PKKlı sağ olarak ele geçirildi. Öldürülen teröristler arasında PKKnın alt kolu olan YPSnin kadın birliği lideri Berivan Avestanın da olduğu iddia edildi. Operasyonlar sırasında 43 el yapımı patlayıcı etkisiz hale getirildi. PKKlıların karargah ve gizlenme yeri olarak kullandığı bazı binaları, top atışına tutulurken, zırhlı araçlardan PKKlıların teslim olması için sürekli anonslar yapıldı.

Şırnakta devam eden operasyonlar kapsamında öldürülen PKKlı sayısı 37e yükselirken, bugün ve dün imha edilen 43 el yapımı patlayıcı ile birlikte, toplam imha edilen patlayıcı sayısı da 95 oldu. Bahçelievler ve Dicle mahallelerinde bulunan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sırasında patlama sesleri tüm şehirde yankılandı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024