Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2111 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   15 Ekim 2015 - 16:42

Sınıra örülen duvarın ilk etabı tamamlandı

Büyüt
Küçült
Sınıra örülen duvarın ilk etabı

Suriye sınırında yer alması nedeniyle kaçakçılığın ve yasa dışı geçiş girişimlerinin yoğun olduğu Hatayda, Reyhanlı ilçesinde sınıra örülen duvarın ilk etabı tamamlandı.

 

Sınır hattında 7 gün 24 saat görev yapan hudut birliklerinin yanı sıra güvenliğin artırılması için çeşitli tedbirler de uygulanıyor.

Suriye sınırında, kaçakçılığı ve yasa dışı geçiş girişimlerini önlemek amacıyla Reyhanlı ilçesinde daha önce belirlenen noktalara yapılan seyyar duvar örme çalışmaları devam ediyor.

 

Toplam 36,5 kilometre olması planlanan duvarın Bükülmez, Kuşaklık ve Beşaslan mahallelerinde yer alan bölümleri tamamlandı.

Şantiye şefi Abdullah Uysal, günlük 100 beton blok döktüklerini söyledi.

 

Sınır hattında 11,5 kilometre duvarın örülme işleminin bittiğini ifade eden Uysal, 4 aylık süre içerisinde üç bölgede sınır hattına duvar ördük. İlk etabı tamamladık. Burada 75 personel 24 saat esasına göre çalışıyor. Çalışmalarımız ikinci etap olan Reyhanlı-Hassa arasında 25 kilometrelik alanda sürecek diye konuştu.

Kalan bölümlerin tamamlanması için çalışmaların yoğun şekilde sürdüğünü vurgulayan Uysal, beton blokların 2 metre genişliğinde, 3 metre yüksekliğinde ve 7 ton ağırlığında olduğunu sözlerine ekledi.

AA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024