Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1971 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   04 Haziran 2015 - 21:21

Sınavda usulsüzlük operasyonunda tutuklama talebi

Büyüt
Küçült
Sınavda usulsüzlük operasyonunda tutuklama
Güncel Haberleri › Sınavda usulsüzlük operasyonunda tutuklama talebi haberi

Gözaltına alınan 3 zanlıdan 2si, savcılıktaki sorgularının ardından tutuklanma, diğeri adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edildi.

İHA Kayseride 2013 yılında Askeri Liselere Giriş Sınavı a usulsüzlük yapıldığı iddiası ile düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 3 kişiden 1i adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, 2 kişinin de tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edildiği öğrenildi.   Kayseride 2 gün önce 2013 yılında Askeri Liselere Giriş Sınavı da usulsüzlük yapıldığı iddiası ile düzenlenen operasyonda 4 kişi gözaltına alınmış ve Kayseri Emniyet Müdürlüğü deki ifadenin ardından 1 kişi serbest bırakılmıştı.   Gözaltında bulunan 3 kişi de bugün geçirildiği sağlık kontrolünün ardından mahkemeye sevk edilmişti. Mahkemeye sevk edilen 3 kişiden 1inin adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı öğrenilirken, 2 kişinin de tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edildiği öğrenildi.  



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024