Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3151 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Eylül 2015 - 13:56

Silvanda polis merkezine bombalı saldırı

Büyüt
Küçült
Silvanda polis merkezine bombalı
Diyarbakırın Silvan İlçesindeki Merkez Polis Karakolu a dün akşam PKKlı teröristler tarafından bombalı saldırı düzenlendi.

 

PKK ın gençlik yapılanması YDG-H üyelerinin gerçekleştirdiği saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, güvenlik güçlerinin de karşılık vermesi üzerine çıkan çatışma sabah saatlerine kadar sürdü.

PKK ın gençlik yapılanması YDG-H üyeleri, dün akşam Silvan Feridun Mahallesi de hendek kazıp, barikat kurması ardından örgüt üyeleri Feridun, Bağlar, Konak, Mescit, Tekel, Selahattin ve Bahçelievler mahallerinde, gösteri yapmak istedi. Müdahale eden güvenlik güçlerine ateş açıldı. YDG-H üyeleri ile polis, arasında çatışma çıktı. Akşam başlayan ve bu sabah saatlerine kadar süren çatışmalarda ölen veya yaralanan olmadı. Polisin kullandığı gaz bombasından birçok kişi etkilendi.

Çatışmalar sürerken Mescit Mahallesi, Gazi Caddesi üzerinde bulunan Merkez Polis merkezine bombalı saldırı düzenlendi. Karakolda görevli polis karşılık vermesiyle çatışma çıktı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024