Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1701 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Ekim 2015 - 12:24

Silvanda 3 mahallede yasak ve operasyon sürüyor

Büyüt
Küçült
Silvanda 3 mahallede yasak ve operasyon

Diyarbakırın Silvan ilçesinde 18 Ekimden bu yana PKKlı teröristlerin açtığı hendeklerin kapatılması ve barikatların kaldırılması için baÅŸlatılan operasyon kapsamında 3 mahallede uygulanan sokaÄŸa çıkma yasağı sürüyor.

Operasyonlarda barikat olarak kullanılan ve yakılan bir tanker güvenlik güçleri tarafından bulunduğu yerden çekilirken, ilçe merkezinden dün gece silah ve patlama sesleri duyuldu.

Silvan Kaymakamlığınca 18 Ekimden beri Konak, Mescit ve Tekel mahallerinde konulan sokağa çıkma yasağı devam ederken, operasyonlarında sürdüğü ve zaman zaman 3 mahalleden silah ve patlama seslerinin duyulduğu bildirildi. YDG-Hlilerin sokaklarda barikat olarak kullandığı ve yakılarak kullanılamaz hale getirilen bir tanker, dün güvenlik güçleri tarafından bulunduğu Azizoğlu caddesinden çekilerek Gazi caddesine getirildi.

Operasyonlar sırasında hendeklerin kapatılması için kullanılan zırhlı bir kepçe de atılan roket mermisi ile kullanılamaz hale gelirken, Diyarbakır Valiliği dün sokağa çıkma yasağı devam eden 3 mahallede ekmek dağıtıldığını açıkladı.

DHA-Diyarbakır / Silvan - Ergün YILMAZ





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024