Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2430 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Mayıs 2015 - 15:38

Silopide anaokulu öğrecilerine TOMAdan su sıktırıldı

Büyüt
Küçült
Silopide anaokulu öğrecilerine TOMAdan su

Silopi İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliğine bağlı ekipler, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası nedeniyle Nene Hatun Anaokulundaki minik öğrencilerine, Emniyet Müdürlüğünü ve birimleri gezdirdi.

Toplumsal olaylarda göstericileri dağıtmak için kullanılan TOMAlar çocukların en çok ilgi gösterdiği araç oldu. Polisevi bahçesindeki araçlara polislerin ve öğretmenlerin yardımı ile sırayla bindirilen minikler TOMAdan alınan kamera görüntüsü ve joystick (kumanda kolu) ile dışarıya su püskürttü.



DIŞARIDAKİ MİNİKLER SEVİNÇ ÇIĞLIKLARI ATTI!

Dışarıda TOMAdan su sıkıldığında ise minik öğrenciler sevinç çığlıkları attığı görüldü. Polis zırhlı araçlarına binmek için birbirleri ile yarışan minikler, araçlardan anonslar yaparak eğlendi. Minikler daha sonra polisevine geçerek burada slayt eşliğinde trafik konulu çizgi filmi izledi.

Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğini de gezen öğrencilere, trafik ışıkları ve ehliyet konusunda bilgilendirme yapıldı. Daha sonra ilçe emniyet müdürlüğü binasına geçen minik öğrenciler, ilk olarak kenti izleyen mobese kameralarının görüntülerinin kaydedildiği birime götürüldü. Burada dev ekranda bir çok görüntü arasında minikler, kendi okullarını bulmanın sevincini yaşadı.

İlçe Emniyet Müdürü Hakan İnciliyi de makamında ziyaret eden minik öğrencilere çikolata, meyve suyu ve kek ikram edildi. Etkinliğin sonunda minik öğrenciler, polis selamı ile ilçe emniyet müdürlüğü önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Nene Hatun Ana sınıfı Müdürü Hayriye Soydoğan, etkinlik nedeniyle Emniyet Müdürü Hakan İncili şahsında tüm emniyet personeline teşekkür ederek, Polisin düzenlemiş olduğu 1-7 Mayıs trafik haftası etkinlikleri için teşekkür ediyoruz. Bugün burada emniyet müdürlüğünü gezdik. Emniyetteki bütün birimleri gezdik. Tomalar ve panzerler ile gösteriler yapıldı. Çocuklar bu araçlara binerek buradaki etkinlikleri birebir yaşamış oldu dedi.

Mehmet Selim YALÇIN/SİLOPİ (Şırnak), (DHA)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024