Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 541 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Temmuz 2025 - 08:48

Şile Belediyesi'ne şafak operasyonu

Büyüt
Küçült
Şile Belediyesine şafak
CHP'li Şile Belediyesi'ne operasyon düzenlendi. Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı ve bazı kişiler gözaltına alındı.

CHP'li belediyelere yönelik soruşturmalara bir yenisi daha eklendi.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosunca, Şile Belediyesine yönelik "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "irtikap", "rüşvet" ve "ihaleye fesat karıştırma" suçlarından soruşturma başlatıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlar polisi sabah saatlerinde Şile Belediyesi'ne operasyon düzenledi.

Başsavcılığın talimatıyla harekete geçen polis ekipleri, Şile Belediyesine düzenledikleri operasyonda Belediye Başkanı Özgür Kabadayı'nın da arasında olduğu 6 şüpheliyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan isimler arasında eski Özel Kalem Müdürü Oğuz Kaçmaz ve Belediye Başkan Yardımcısı Tuncay Tolga Özçakmak olduğu ifade ediliyor.

Özgür Kabadayı kimdir?

Özgür Kabadayı,1979'da Şile'de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini de Şile'de tamamladı.
Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde eğitimine devam eden Kabadayı, evli ve iki çocuk babası.
İki işletmesi ile Şile'de esnaflık yapan Kabadayı, aynı zamanda ilçedeki bazı sivil toplum örgütlerinde çeşitli görevler almış, Şile Spor Kulübü'nde yöneticilik yapmıştı.
Kabadayı, Atatürkçü Düşünce Derneği'nin Şile Şubesi Başkan Yardımcılığı görevini de sürdürüyordu.
Kabadayı, 31 Mart 2024'te yapılan yerel seçimlerde yaklaşık yüzde 52 oyla Şile Belediye Başkanı seçilmişti.

#Şile Belediyesi , #Operasyon , Mali , #Özgür Kabadayı





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2024 - 2025