Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2298 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   13 Haziran 2015 - 13:35

Siirtte askeri konvoya ateş açıldı

Büyüt
Küçült
Siirtte askeri konvoya ateş

Eruh İlçesine bağlı Okçular Jandarma Komando Taburuundan öğlen saatlerine doğru çıkarak Siirt 3üncü Tugay Komutanlığına gelmekte olan askeri konvoya yol güzergahı üzerindeki bir grup PKKlı tarafından taciz ateşi açıldı. Konvoydaki jandarma komandolar da PKKlıların bulunduğu yöne doğru ateş açarak karşılık verdi. Kısa süreli çatışmadan sonra PKKlılar dağlık alana doğru kaçarken, komandolar ise çevrede önlem aldı.

Olayın bildirildiği Siirt 3üncü Tugay Komutanlığından ise anında Atak helikopterleri kalkarak olayın olduğu bölgeye gitti. Atak helikopterlerinin ilk aşamada teröristlerin kaçabileceği yerlerde keşif uçuşu yaptığı, ancak henüz bombalama yapmadığı bildirildi. Olayda ölen ve yaralananın olup olmadığı konusunda ise açıklama yapılmadı.

Turan KOYUNCU / DHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024