Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2626 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   08 Temmuz 2015 - 17:13

Sevme bahanesiyle köpeğe tecavüz etti!

Büyüt
Küçült
Sevme bahanesiyle köpeğe tecavüz
Güncel Haberleri › Sevme bahanesiyle köpeğe tecavüz etti! haberi

BURSAda, Avukat Dilruba Uslu Koyuncu, oturduğu sitede baktığı Cemile isimli köpeğine 35-40 yaşlarındaki bir kişinin sevme bahanesi ile yanaşıp çalılık alana götürerek, tecavüz ettiğini öne sürdü. Bunu veteriner raporu ile belgelediğini öne süren Koyuncu, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

DHA Merkez Nilüfer Ä°lçesinde oturan avukat Dilruba Uslu Koyuncu, 5 ay önce sokakta gezen yavru köpek ile annesini alarak, oturduÄŸu sitede bakmaya baÅŸladı. Yaklaşık bir ay önce 1.5 yaşındaki yavru köpek bir gün ortadan kayboldu. Ertesi gün sitede sekerek yürüyen ve kanlar içersindeki köpeÄŸi bulan Koyuncu, veterinere götürdü. Veterinerin hayvanın genital bölgesinde yırtık olduÄŸunu belirtip, tecavüz edildiÄŸini söylemesi üzerine Koyuncu, sitedeki güvenlik kamerasını inceledi.   GÃœVENLÄ°K KAMERASINDAN GÖRDÃœ   Tanımadığı bir kiÅŸinin sevme bahanesi ile köpeÄŸe yanaşıp daha sonra iple baÄŸlayarak çıkardığını gördü. Koyuncu, polise giderek ÅŸikayette bulundu.    Aynı kiÅŸinin tekrar gelebileceÄŸini düşünerek evinin balkonunda bekleyen Koyuncu, iki hafta önce 35- 40 yaÅŸlarında bir kiÅŸinin tecavüze uÄŸrayan köpeÄŸinin yanına gelip sevmeye baÅŸladığını görünce polis haber verdi. Ekiplerin gözaltına aldığı F.T., yöneltilen suçlamayı kabul etmeyince serbest bırakıldı.    ERKEK GÖRÃœNCE KAÇIYOR   Türkiyede hayvana karşı iÅŸlenen suçlara sadece para cezası verildiÄŸini söyleyen avukat Koyuncu, Maalesef hayvan hakları yok. Hayvana karşı yapılan suçlarda en üst sınır 500 lira para cezası. Bu yasaların bir an önce deÄŸiÅŸmesi lazım. KöpeÄŸimin psikolojisi bozuldu. Erkek birini gördüğü zaman kaçıyor. Sinir bozucu bir olay ile karşı karşıyayız diye konuÅŸtu.



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024