Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1831 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   09 Kasım 2015 - 10:25

Şehidin ardından dram çıktı

Büyüt
Küçült
Şehidin ardından dram

Şırnakın Uludere ilçesinde teröristlerce mevziye döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan 24 yaşındaki Uzman Çavuş Uğur Akyerin cenazesi Bartına bağlı Kozcağız beldesinde defnedildi. Şehit evinde üzüntü ve gözyaşı hakim olurken, Uzman Çavuş Uğur Akyerin şehit düşmeden üç gün önce annesini arayarak Beş bin lira maaş aldım. İnşallah kısa sürede para biriktirip size ev alacağım dediği öğrenildi.

EVİN KARŞISINA ÇADIR KURULDU

Şehidin çökme tehlikesi olan baba ocağı ise askerler tarafından demir direkler getirilerek güçlendirildi. Bartın Valiliği Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün ve AFADın gerekli çalışmaları yaptığı ve her türlü ihtimale karşı şehit evinin karşısında AFAD tarafından çadır kuruldu.

Şehidin yeğeni cenazede böyle gözyaşlarına boğulmuştu.

ÇOK ZORLUK ÇEKTİLER, AÇ KALDIKLARI DAHİ OLMUŞTUR

Şehit Uğur Akyerin zor şartlar altında okuduğunu ifade eden komşuları ise devlet yetkililerine çağrıda bulundular. Komşular şu ifadelere yer verdi: Evinin altında göçme tehlikesine karşı direk diktiler. Askerler fark etti. Direkler çatlamış. Demir direk dikerek evin altını sağlamlaştırdılar. Devletimiz el atar da evi yaparsa çok iyi olur. Yoksa babanın sigortası dahi yok biraz orada biraz burada çalışıyor. Uğur çok zor şartlarda okudu dedesi olmasaydı okuyamazdı. Çok zor şartlarda büyüdü. Aç kaldıkları zaman çoktur. Kız kardeşi de hemşire oldu. O biraz destek oldu. Eve devlet bir el atarsa ancak ayaklanır yoksa güçleri yok yapamazlar.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024