Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3675 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   01 Nisan 2015 - 11:06

Savcıyı rehin alan DHKP-Clilerin kimlikleri belirlendi

Büyüt
Küçült
Savcıyı rehin alan DHKP-Clilerin kimlikleri

Çağlayan Adliyesinde Berkin Elvan soruşturmasını yürüten savcı Mehmet Selim Kirazı rehin alan ve polis operasyonu sonucu hayatını kaybeden DHKP-Cli örgüt üyelerinin kimlikleri belirlendi. Radikalden İdris Emenin haberine göre; Operasyonda hayatını kaybeden örgüt üyerinin isimlerinin 1991 Zonguldak doğumlu Şafak Yayla ve 1987 Ardahan doğumlu Bahtiyar Doğruyol olduğu açıklandı.

Şafak Yayla (solda) ve Bahtiyar Doğruyol

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde eğitim alan Şafak Yayla, 2011 akademik yılı açılışı sırasında İstanbul Üniversitesinde törene katılan dönemin başbakanı Recep Tayip Erdoğanı protesto ettiği için gözaltına alınmıştı.

 

 

 

11 Ekim 2011 tarihinde gözaltına alındıktan sonra 14 Ekim 2014 tarihinde serbest bırakılan Yayla serbest bırakıldıktan sonra Dicle Haber Ajansına (DİHA) röportaj vermişti. Yayla, gözaltında polis şiddetiyle karşılaştıklarını, işkenceye maruz kaldıklarını ve 15 kişilik bir polis grubu tarafından darp edildiklerini söylemişti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024