Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2986 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Ekim 2015 - 23:19

Sarıgül Tüylü, son yolculuğuna uğurlandı

Büyüt
Küçült
Sarıgül Tüylü, son yolculuğuna

Tabutu kadınların omuzları üzerinde cemevi avlusuna getirilen Tüylü için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Helallik alındığı sırada, Tüylünün babası Mehmet Koç ve kardeşleri tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

KÜÇÜK ÇAYANIN YÜREĞİ ACIYA DAYANAMADI

Çayan (10) ve Güney (5) adlı 2 erkek çocuk sahibi Sarıgül Tüylünün büyük oğlu Çayan, annesinin cenazesi başında gözyaşı döktü. Ağlamaktan fenalaşan küçük Çayanı babası teselli etti ve kalabalığın arasından uzaklaştırdı.

HDPLİ GARO PAYLAN: SALDIRI 128 CANI ARAMIZDAN ALDI

HDP Sarıyer İlçe Örgütü üyesi olan Sarıgül Tüylünün cenaze törenine, HDP İstanbul Milletvekilleri Garo Paylan ve Erdal Ataş da katıldı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlunun çelenk gönderdiği cenaze töreni öncesinde güvenlik kontrolleri gönüllüler tarafından yapıldı. Cenaze töreninde kısa bir konuşma yapan HDP Milletvekili Garo Paylan, Suruçta yaşanan patlamaya dikkat çekerek, Hesabını soramadığımız suçlar, bugün bize şahikasını yaşattı. Bildiğimiz kadarıyla 128 canı aramızdan aldı. Bugün zalim, zulmünün zirvesine ulaşmıştır dedi.

TÜYLÜNÜN TABUTU KADINLARIN OMUZLARINDA TAŞINDI

Sarıgül Tüylünün tabutu, törenin ardından, kadınların omuzları üzerinde bir süre Kağıthane sokaklarında taşındı. Bu sırada, yoldaki vatandaşlar ile evlerinin camlarına çıkanlar Tüylüyü alkışlarla son yolculuğuna uğurladı.

Sarıgül Tüylünün naaşını taşıyan uzun kortejin en önünde oğlu Çayan yer aldı. Katil devlet hesap verecek sloganları eşliğinde taşınan Tüylünün naaşı daha sonra cenaze aracına bindirildi.

Tüylünün cenazesi Ayazağa Mezarlığında toprağa verildi.

Ezgi ÇAPA / İstanbul, (DHA)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024