Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2216 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   08 Kasım 2015 - 01:12

Şanszız çapkın

Büyüt
Küçült
Şanszız

Ordunun Ünye ilçesinde, bir sosyal paylaşım sitesinde tanıştığı kadınla buluşmaya çarşaf giyerek giden ve vatandaşların canlı bomba ihbarı üzerine gözaltına alınan şahıs, serbest bırakıldı.

Kaledere Mahallesinde polis tarafından gözaltına alınan M.İ (33) hakkında, halkı korku ve paniğe sevk etmesi nedeniyle hakkında işlem yapıldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan M.İ, daha sonra serbest bırakıldı. - Olay Kaledere Mahallesinde vatandaşlar, otobüs durağında cep telefonuyla konuşan çarşaf giymiş kişinin erkek olduğunu fark etmiş, bu kişinin canlı bomba olabileceği düşüncesiyle polise ihbarda bulunmuştu.

Olay yerine gelen güvenlik güçleri, şahsa müdahale ederek, üzerindeki çarşafı çıkarttığı M.İyi gözaltına alınmıştı. Evli olan M.İnin ifadesinde, bir sosyal paylaşım sitesinde tanıştığı kadınla buluşmak için olay yerinde olduğu, tanınmamak için de çarşaf giydiğini söylediği belirtilmişti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024