Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1681 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   18 Şubat 2016 - 14:49

Sağlık Bakanlığı patlamayla ilgili son durumu açıkladı

Büyüt
Küçült
Sağlık Bakanlığı patlamayla ilgili son durumu

Sağlık Bakanlığı Ankaradaki terör saldırısına ilişkin, Olay, saat 18.31de Ankara İnönü Bulvarı Askeri Lojmanlar önünde gerçekleşmiş ve saat 18.32 de 112 Komuta Kontrol Merkezimize ilk çağrı gelmiştir. Merkezimize ulaşan ilk çağrıdan 4 dakika sonra ilk ambulansımız olay yerine ulaşmıştır. Hemen ardından 32 ambulans ve 3 UMKE ekibi ile olaya müdahale edilerek yaralıların hastanelere sevki hızla gerçekleştirilmiştir. Patlamadan etkilenen (ayakta tedavi edilenler dahil) 81 vatandaşımızın 59u taburcu edilmiş olup, 7si yoğun bakımda olmak üzere 22 vatandaşımızın tedavileri ise devam etmektedir dedi.

İLK ÇAĞRI 18.32DE GELDİ

Sağlık Bakanlığı tarafından Ankaradaki terör saldırısına ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Ankarada 17 Şubat 2016 tarihinde İnönü Bulvarı Askeri Lojmanlar önünde gerçekleşen patlamada yaralananların durumu ve 112 Acil Sağlık Hizmetleriyle ilgili bilgiler şu şekildedir; Olay, saat 18.31de Ankara İnönü Bulvarı Askeri Lojmanlar önünde gerçekleşmiş ve saat 18.32 de 112 Komuta Kontrol Merkezimize ilk çağrı gelmiştir.

81 VATANDAŞIMIZIN 59U TABURCU EDİLMİŞ OLUP, 7Sİ YOĞUN BAKIMDA

Merkezimize ulaşan ilk çağrıdan 4 dakika sonra ilk ambulansımız olay yerine ulaşmıştır. Hemen ardından 32 ambulans ve 3 UMKE ekibi ile olaya müdahale edilerek yaralıların hastanelere sevki hızla gerçekleştirilmiştir. Patlamadan etkilenen (ayakta tedavi edilenler dahil) 81 vatandaşımızın 59u taburcu edilmiş olup, 7si yoğun bakımda olmak üzere 22 vatandaşımızın tedavileri ise devam etmektedir.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024