Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2673 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   13 Haziran 2015 - 14:01

Sadece PKK değil, HDP in tabanı da silahlanmış durumda!

Büyüt
Küçült
Sadece PKK değil, HDP
in tabanı da silahlanmış
Kanal A ekranlarında Gözden Kaçanlar programına konuk olan HÜDA-PAR Eski Genel Başkan Yardımcısı Sait Şahin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şahin, Şu anda sadece PKK ın dağ militanları değil HDP in tabanı da silahlı durumda dedi.

Kanal A Yayın Koordinatörü Fahrettin Damga ın moderatörlüğünde gerçekleşen Gözden Kaçanlar programına konuk olan HÜDA-PAR Eski Genel Başkan Yardımcısı Sait Şahin, 6-7 Ekim olaylarında görüldüğü üzere HDP silahlanmış dedi.

İşte Sait Şahin o açıklaması:

Çözüm sürecinden önce PKK ın sadece dağ kadrolarının, militanlarının elinde silah vardı. Şu an da şehir içleri de bütünüyle silahlandırılmış. 6-7 Ekimde gördük ki,  insanların elinde uzun namlulu silahlar var. Bakın örnekler verelim; Şu anda sadece PKK ın dağ militanları değil HDP in tabanı da silahlı durumda. 6-7 Ekim sonrası HDP Çınar Belediye Meclis Üyesi aracında uzun namlulu silahlarla yakalandı.  ikinci bir örnek Şırnakın İdil İlçesi, Kozluca Köyüne HDPliler seçim çalışması için gidiyorlar. Ve seçim çalışmalarında HÜDA-PARın yoğunluklu olduğu köyde tahrik amaçlı bazı eylemlerde bulunuyorlar.

90lı yıllarda o köyde 6 kişiyi katleden PKK ın siyasi kanada o köye gidiyor, bir saat boyunca halay çekip slogan atıyorlar. Ve dolayısıyla insanlar rahatsız oldukları için tepki göstermeye başlıyorlar. Yerel seçimlerde bizim belediye başkanı adayımız seçim çalışması için Liceye gittiği zaman neyle karşılandı. O dönemin BDPsi taşlı sopalı saldırıya uğradı. Demirtaş, o zaman çıkıp ne dedi? Bir tane üyeleri yokmuş neden gitmişler oraya dedi. Selahattin Demirtaş budur. Ama biz İdilin Kozluca köyüne neden gitmişler demedik. Evet gitmek hakkınızdır. Ama HDP in propagandasını yapmak hakkınızdır. PKK ın sloganını atamasınız. 6-7 Ekim gösterdi ki HDP silahlanmış.

 

 

 

KANALAHABER.COM / ÖZEL İÇERİK





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024