Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2681 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   01 Ocak 2016 - 14:52

Sabah 6da iş makineleriyle ağaçları yıktılar

Büyüt
Küçült
Sabah 6da iş makineleriyle ağaçları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Zeytinburnu Belediyesi Zabıta Müdürlüklerine bağlı ekipler, bu sabah saat 06.00 sıralarında 2016 yılının ilk yıkımını Tercüman Sitelerinde gerçekleştirdi. Sitenin bahçe duvarının ruhsatsız olduğunu gerekçesiyle önce zabıta ve iş makineleri getirildi. Yıkımın yapılacağı duvarın etrafındaki araçlar çekiciler tarafından otoparklara alındı. Bahçe duvarı iş makineleriyle yıkıldı.

Çevresinde bulunan ağaçlar yerle bir edildi. Seslere uyanan site sakinleri zabıta ekiplerinin duvarları yıktığını ağaçların kırılarak söküldüğünü görünce şaşkına döndü. Dışarıya çıkan bazı site sakinleri zabıta ekiplerine tepki gösterdi.



Site sakinleri, Yeni yıla belediye ekipleri bizi ağaçları yerle bir ederek uyandırdı. Yapılan işlem kanunsuzdur. Tatil günü nedeniyle her yer kapalı. Hakkımızı arayacak bir merci de yok. Sitenin aynı zamanda güvenlik duvarını da yıktılar.

Yol yapılacakmış ama buna kimse inanmıyor. Bunun hesabını kim verecek? şeklinde tepki gösterdi. Site sakinleri ayrıca, 1,5 yıl önce de aynı sitenin duvarının zabıta ekipleri tarafından yıkılmak istendiğini, alınan mahkeme kararıyla yıkımın durdurulduğunu söyledi.



Süleyman KAYA - İbrahim AKTÜRK / DHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024