Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2001 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Şubat 2016 - 17:40

Rüzgar Çetin hakkındaki iddianame kabul edildi

Büyüt
Küçült
Rüzgar Çetin hakkındaki iddianame kabul

İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi, Beşiktaşta bir polis memurunun şehit olduğu, bir polis memurunun yaralandığı trafik kazasına ilişkin tutuklanan Rüzgar Çetin hakkında, 22,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianameyi kabul etti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, yönetmen Sinan Çetinin oğlu Rüzgar Çetinin Beşiktaşta otomobiliyle çarpıştığı görev aracındaki polis memuru İsmet Fatih Alagözün şehit olmasına, bir polis memurunun da yaralanmasına neden olduğu öne sürülen kazaya ilişkin hazırlanan ve İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesine gönderilen iddianamenin üzerinde yapılan inceleme tamamlandı.

Mahkeme heyeti, iddianamenin kabulüne karar vererek, ilk duruşmanın 21 Nisanda yapılmasına hükmetti. Heyet, sanık Rüzgar Çetinin tutukluluk halinin de devamına karar verdi.

POLİS MEMURU ŞEHİT OLMUŞTU

Çırağan Caddesinde Ortaköy yönüne seyreden 34 A 4342 plakalı trafik polisi aracı, karşı yönden gelen Rüzgar Çetinin kullandığı 34 RUZ 27 plakalı otomobille çarpışmış, araçtaki iki polis memuru ağır yaralanmıştı.

Polis memuru İsmet Fatih Alagöz, kaldırıldığı Acıbadem Fulya Hastanesinde şehit olmuş, diğer polis memuru ise Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

Kazanın ardından gözaltına alınan Rüzgar Çetin tutuklanmıştı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, kazaya ilişkin hazırlanan iddianamede, sanık Rüzgar Çetinin Beşiktaşta otomobiliyle çarpıştığı polis aracındaki polis memuru İsmet Fatih Alagözün şehit olmasına, bir polis memurunun da yaralanmasına neden olduğu belirtilmişti.

Rüzgar Çetinin 0.90 promil alkollü olduğu kaydedilen iddianamede, sanık Çetinin bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne, bir kişinin yaralanmasına neden olduğu gerekçesiyle 3 yıldan 22,5 yıla kadar hapisle cezalandırılması istemişti.

AA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024