Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2020 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Mart 2015 - 08:41

Rusyadan nükleer tehdit

Büyüt
Küçült
Rusyadan nükleer
Güncel Haberleri › Rusyadan nükleer tehdit haberi

Rusya, ABD öncülüğündeki NATOnun füze kalkanı programına katılmayı planlayan Danimarkayı tehdit etti.

Rusya, ABD öncülüğündeki NATOnun füze kalkanı programına katılma isteğini dile getirenDanimarkayı tehdit etti. Rusyanın Kopenhag Büyükelçisi Vanin, Danimarkalıların bu programa katılmanının sonuçlarını tam olarak kavradığını sanmıyorum. Eğer bu olursa, Danimarka savaş gemileri Rus nükleer füzelerinin hedefi olur” tehdidini savurdu.

Lyllands- Posten gazetesine konuşan Rus Büyükelçi Mihail Vanin, ülkesinin füze kalkanı projesine karşı olduğunu yinelerken, “Danimarka Rusyaya karşı tehididin bir parçası olacaktır, ve bu pek barışçıl değil. İlişkileri yaralar” diye konuştu.

NATO MÜTTEFİKLERİNİ KORUR

NATO Sözcüsü Oana Lungescu ise Rusyadan gelen bu tehdide sert yanıt verdi. Lungescu Danimarkanın NATO üyesi olduğunu söyleyip, “NATO tüm müttefiklerini herhangi bir tehdide kaşrı koru”r dedi. Lungescu,  “Şunu açıkça ifade ediyoruz: Bu füze savunma sistemi Rusyaya ya da başka bir ülkeye karşı bir önlem değil. Bu herhangi bir füze tehdidine yönelik bir adım” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Reuters





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024