Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1936 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   09 Ocak 2016 - 13:06

Reşadiyedeki kayıp çocuklarla ilgili yeni iddia

Büyüt
Küçült
Reşadiyedeki kayıp çocuklarla ilgili yeni

Tokatın Reşadiye İlçesinde 29 Aralıkta oyun oynamak için evlerinden çıkıp geri dönmeyen 8 yaşındaki Bayram Erol ve 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşçının kaybolmasının sırrı bir türlü çözülemiyor. İki çocuğun kaybolduğu günden beri ilçeyi karış karış arayan ekipler hiçbir iz bulamazken, gelen ihbarla kaçırılma şüphesi daha da güçlendi.

KAFA KARIÅžTIRAN Ä°HBAR

Emniyetin Ankaradan gönderdiği özel ekip de ilçede çalışmalarını sürdürüyor. Her türlü ihbarı değerlendiren polis, çocukların yasak aşk veya intikam için kaçırıldığı şüphesi üzerinde de duruyor. Çocukların birini kaçırmak isteyen kişi ya da kişilerin görgü tanığı bırakmamak için ikinci çocuğu da yanına almış olabileceği belirtiliyor.

 

DELİ ENGİN Mİ KAÇIRDI?

Ayrıca, Bayram ve Dursunu Deli Engin lakaplı bir kişinin kaçırdığı yönünde ihbar geldiği ileri sürüldü. Polis şimdi her yerde Deli Engini bulmaya çalışıyor.

2 ÇOCUĞUN KAÇIRILMA İHTİMALİ ÜZERİNDE DURULUYOR

Kayıp çocuklarla ilgili Ankaradan da bir ihbar geldi. Bir grafiker ise Ankara metrosunda kırmızı atkılı bir kişinin yanındaydılar dedi. Araştırmada bu yönde bir ipucuna rastlanmadı. Öte yandan, Reşadiye Kaymakamı Faruk Erdem de Kelkit Çayında arama çalışmalarının yeniden başlatılacağını açıkladı. Sivas Kılıçkayadaki barajın suyunu kestirmek için resmi yazı yazdıklarını söyleyen Erdem Tekrar Kelkit Çayının su debisini düşüreceğiz. Pazartesi de 20 kişilik AFAD ekibiyle 30 kilometrelik alanda hem kıyıdan yürüyerek hem de çay üzerinde botla tarama yapacağız dedi.

(Habertürk)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024