Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 481 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   09 Şubat 2024 - 10:00

Putin :Ukrayna'daki savaşın Rusya aleyhine sonuçlanmasının imkansız'

Büyüt
Küçült
Putin :Ukraynadaki savaşın Rusya aleyhine sonuçlanmasının
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, eski Fox News sunucusu Tucker Carlson ile yaptığı röportajda Ukrayna'daki savaşın Rusya aleyhine sonuçlanmasının 'imkansız' olduğunu vurguladı

 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, eski Fox News sunucusu Tucker Carlson ile yaptığı röportajda Ukrayna'daki savaşın Rusya aleyhine sonuçlanmasının "imkansız" olduğunu vurguladı. Moskova'daki röportajında, ABD, AB ve NATO'ya hitap ederek, Rusya'nın Ukrayna ile sürdürdüğü savaşı kaybetmenin Batı için "imkansız" olduğunu anlamaları gerektiğini belirtti. Putin, Rusya'nın savaş alanında stratejik bir yenilgiye uğratılmasının zor olduğunu ve bu yönde atılan adımların sonuç vermediğini ifade etti. Şubat 2022'de başlatılan Ukrayna'ya karşı savaşta haklı olduğunu savunan Putin, Washington yönetimine seslenerek, silah tedarikini durdurmanın savaşı durdurmanın anahtarı olduğunu dile getirdi.

Rus lider, Ukrayna ile Rusya arasında İstanbul'da yapılan barış görüşmelerine değinerek, müzakere yolunun açık olduğunu ve tarafların "er ya da geç" anlaşmaya varacağını belirtti. NATO'nun genişleme çabalarından duyduğu rahatsızlığı açıkça dile getiren Putin, bu genişlemenin gerekli olmadığını savundu. Putin, ABD'nin NATO'ya verdiği sözleri yerine getirmediğini iddia ederek, NATO'nun Rusya sınırlarına daha yaklaşmasının Soğuk Savaş dönemini hatırlatacağını ifade etti.

Röportajda Wall Street Journal muhabiri Evan Gershkovich'in tutukluluğu konusunda da umut verici açıklamalarda bulunan Putin, konunun çözüme kavuşabileceğine inandığını belirtti. Ayrıca, Tucker Carlson'ın Putin'le gerçekleştirdiği röportaj, ABD medyasında dikkat çekerken, Carlson'a Putin'in propagandasını yapmakla suçlayan eleştirilere maruz kaldı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024