Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2471 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   26 Haziran 2015 - 14:18

PROVAKATİF GAZETEDEN PROVAKATİF MANŞET

Büyüt
Küçült
PROVAKATİF GAZETEDEN PROVAKATİF
BirGün, Kobanideki saldırı sonrası provokatif bir manşete imza attı.

IŞİDin YPG üniformaları giyerek sızma yaptığı Kobanide gerçekleştirdiği saldırılar sonrasında bu işi fırsata çevirmeye çalışan gruplar da harekete geçti. Herkesin gözü Tel Abyad ve Rakkadayken IŞİD militanları dün sabaha karşı Kobaniye saldırdı.

Suriyenin kuzeyindeki Kobani kentinin Mürşitpınar Sınır Kapısına yakın bir bölgesinde sabah saatlerinde IŞİD militanları tarafından bombalı araçlarla yapılan saldırıda çok sayıda kişi hayatını kaybetti.

HALKI GALEYANA GETİRMEYE ÇALIŞTILAR

Saldırı sonrasında daha 50 kişinin hayatını kaybettiği 6-7 Ekim olaylarının acısı dinmemişken yine malum çevreler prvokatif söylemler ile ortaya çıkarak halkı galeyana getirmeye çalıştı.

HEM YPG HEM DE HÜKÜMET KANADI YALANLADI

PKKnın Suriye kolu YPG, İŞİDİn güneyden Kobaniye girdiğini belirtmesine rağmen HDP, Kobanideki İŞİD saldırıdan Türkiyeyi sorumlu tutarak, halka 6-7 Ekim olaylarına benzer ikinci bir durumun yaşanmasına yol açacak bir çağrıda bulundu.

Hükümet kanadı ise iddiaları yalanladı. Kurtulmuş, “Türkiyeyi hedef tahtasına oturtmaya çalışıyorlar. Külliyen yalandır ve iftiradır” dedi.

TAHRİK KOKAN MANŞET!

Kobanide yaşanan gelişmeler üzerine ortaya atılan iddiaların hem YPG hem de hükümet kanadından yalanlanmasına rağmen BirGün gazetesi ise tahrik kokan iğrenç bir manşet ile gerçekleştirilmeye çalışılan algı operasyonuna destek verdi.

AK PARTİYİ HEDEF ALDI

\AKP işaret etti IŞİD vurdu\ manşeti ile bugünkü sayısını çıkaran BirGün Gazetesi yaptığı haberde IŞİDin gerçekleştirdiği sızmanın Mürşitpınar üzerinden gerçekleşmiş olacağını onca açıklamaya rağmen inatla vurgularken, haberin devamında ise küstah bir şekilde şu ifadelere yer verdi;

\Türkiye hükümeti kamuoyunu aldatmaktan artık vazgeçmelidir. Bizzat “cumhurbaşkanı”nın ağzından “PYD IŞİDden daha tehlikeli” diyerek akıllara ziyan bir açıklama yaparak safını belli eden Türkiye hükümeti, önceki gün Kobaniye IŞİDin büyük bir hazırlık sonucu gerçekleştirdiği belli olan saldırısında, parmağı değilse de, “etkisi” olduğunu inkar etmemeli.\

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024