Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1831 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   04 Kasım 2015 - 15:39

Poyrazköyde beraat kararını başsavcılık temyiz etmeyecek

Büyüt
Küçült
Poyrazköyde beraat kararını başsavcılık temyiz

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı adına Başsavcı Vekili Abdurrahman Üşenmez, 2 Ekim tarihinde beraat kararı veren Anadolu 5. Ağır Ceza Mahkemesine kararı temyiz edebileceğini belirten müddeti muhafaza dilekçesi gönderdi. Dava dosyasında temyiz incelemesinde bulunulacağından, gerekçeli kararın yazımından sonra dosyanın Cumhuriyet Başsavcılığımıza gönderilmesi talep olunur denilen dilekçenin ardından mahkeme gerekçeli kararı yazıp dosyayı Başsavcılığa gönderdi. Başsavcılık yaptığı incelemenin ardından beraat kararını temyiz etmeyeceğine dair yazısını mahkemeye iletti. Temyizden vazgeçme gerekçesi olarak ise Başsavcılık, verilen kararın usül ve yasaya uygun olduğunu belirtti.

BERAAT KARARININ KESİNLEŞMESİ BEKLENİYOR

Öte yandan davanın gerekçeli kararı müştekilere geçtiğimiz hafta gönderildi. 1 hafta içinde beraat kararı müştekilerce de temyiz edilmezse beraat kararları kesinleşmiş olacak.

TÜM SANIKLARA BERAAT

Aralarında emekli Binbaşı Levent Bektaş, emekli Tuğamiral Şafak Yürekli ve ÇEV eski Başkanı Gülseven Yaşerin de bulunduğu 83 sanığın Ergenekon silahlı terör örgütü üyesi olmak, Cebir ve şiddet kullanarak yürütme organını ortadan kaldırmaya, kısmen veya tamamen görevlerini yapmasını engellemeye teşebbüs etmek, Hukuka aykırı olarak kişisel verileri kaydetmek gibi suçlardan yargılanıp üzerlerine atılı suçları işledikleri sabit olmadığından beraat etti. Dava sürecinde hayatını kaybeden bir sanıkla ilgili dava ise düşürüldü.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024