Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2306 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   04 Aralık 2015 - 09:42

Polisle çatışan ikinci saldırganın kimliği belli oldu

Büyüt
Küçült
Polisle çatışan ikinci saldırganın kimliği belli

Diyarbakırda 2 polisi şehit ettikten sonra Baro Başkanı Tahir Elçinin vurulduğu sokaktan kaçarken polise tutukluk yapan tabancasını atan teröristin Uğur Yakışır olduğu ortaya çıktı. Kaçarken yaralandığı tahmin edilen Yakışır, diğer zanlı Mahsum Gürkanla akraba çıktı.

DİĞER PKKLININ İSMİ UĞUR YAKIŞIR

Habertürkten Şefik Dinçin haberine göre Diyarbakırın Sur İlçesinde 2 polisin şehit edilmesi ve Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçinin öldürülmesiyle ilgili soruşturma sürüyor. Mahsum Gürkanla birlikte polisle çatışan diğer PKKlının Uğur Yakışır olduğu tespit edildi.

 

Polise silahını fırlatan Uğur Yakışır

BALDIR VE KARNINDAN 3 KURŞUNLA VURULDU

Diğer zanlıyla kuzen oldukları ortaya çıkan Yakışırın baldır ve karnından 3 kurşunla vurulduğu belirtildi. Yaralı olarak kaçan Yakışırı yakalamak için operasyonlar sürerken hastanelerde teröristin izine rastlanamadı. Polis, Yakışırın öldüğü yönündeki bilgiyi doğrulamak için çalışmalarını sürdürüyor.

 

Saldırı sırasında olay yerinde ilk kaçan Mahsum Gürkan

Öte yandan Diyarbakırda incelemelerde bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, öldürülen Baro Başkanı Tahir Elçinin evine giderek eşi Türkan Elçiye başsağlığı diledi. Baroyu da ziyaret eden Bozdağ soruşturmanın şeffaf bir şekilde yürütüldüğünü söyledi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024