Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1856 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   20 Şubat 2016 - 12:39

Polis takibindeki canlı bomba ölü bulundu

Büyüt
Küçült
Polis takibindeki canlı bomba ölü

İstanbul Pendik Yenişehir Mahallesi Reyhan Caddesi üzerindeki bir apartman dairesinde yalnız yaşayan terör örgütü DHKP-C üyesi Hakan Özek (42), önceki gün seri numarası bulunmayan Zig Sauer marka tabancayı başına dayayıp tetiğe bastı. Özek olay yerinde hayatını kaybederken, kendisine telefonla ulaşamayan arkadaşları durumu ailesine bildirdi. Eve giden ağabeyi, kardeşinin cesedini buldu.

ADI CANLI BOMBA LİSTESİNDEYDİ

Habertürkün haberine göre Kastamonunun Araç İlçesi nüfusuna kayıtlı olan ve 10 yıl önce eşinden boşanan Hakan Özekin, silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan sabıkası olduğu ve uzun süre polis tarafından canlı bomba olarak arandığı öğrenildi. Özekin adı, polis tarafından hazırlanan ve aralarında İstanbul Emniyet Müdürlüğüne intihar saldırısı düzenlemek isterken vurularak öldürülen Elif Sultan Kalsen ile Dolmabahçede polise saldırı düzenlediği sırada vurulan Fırat Özçelikin de bulunduğu canlı bomba listesinde de yer almıştı.

ÖRGÜTLE İLİŞKİSİNİ 8 AY ÖNCE KESMİŞ

Özekin aktif olarak faaliyet gösterdiği terör örgütü ile ilişkisini yaklaşık 8 ay önce henüz bilinmeyen bir nedenle sonlandırdığı öğrenildi. Ailesinin maddi desteği ile hayatını sürdürdüğü kaydedilen Özekin ölümüyle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis, ceset üzerinde herhangi bir darp izine rastlamadı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024