Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2342 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   13 Nisan 2015 - 05:59

Polis önlem aldı yurt çevresinde taciz bitti

Büyüt
Küçült
Polis önlem aldı yurt çevresinde taciz
Güncel Haberleri › Polis önlem aldı yurt çevresinde taciz bitti haberi

Gaziantep Üniversitesi öğrencilerinin barındığı Nilüfer Kız Öğrenci Yurduna giden tüm yolar artık güvenli. Taciz şikayetleri üzerine kurulan mobil ekip, bölgeye huzur getirdi.

Şeyhmus Çakan

Emniyet Müdürleri kararnamesi ile 2.5 ay önce Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne atanan Erhan Gülveren, halkın sorunlarıyla yakından ilgilenmeye başladı. Vatandaşların polise olan güvenini artırmak için polis-halk dayanışmasını sağlayan Gülveren, kapısını çalan herkesin sorunlarını çözmeye çalışıyor.

Öğrencilerin şikayeti sona erdi

Gaziantep Üniversitesi öğrencilerinin barındığı Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı Karataş Mahallesinde bulunan Nilüfer Kız Öğrenci Yurdundan gelen taciz şikayetleri üzerine harekete geçen Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, üniversite ile yurt arasındaki 2.5 kilometrelik alanda mobil ekip görevlendirdi.

Böylece öğrencilere yönelik taciz olayları tamamen ortadan kalktı. Üniversite ile yurt arasında bulunan bölgede sokak aydınlatmasının iyileştirilmesi ve ulaşım konusunun çözümü için Büyükşehir Belediyesi ve TEDAŞ yetkilileri de gerekli önlemleri aldı. Bu arada Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri de yurtta kalan kız öğrencilerle sık sık iletişim kurmaya başladı. Bayan polisler öğrencilerin her türlü sorunlarıyla yakından ilgileniyor.

Kız öğrenciler, polisin önlemleri sayesinde sık sık yaşadıkları taciz olaylarının ortadan kalktığını ve rahat bir nefes aldıklarını söylüyor.  

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024