Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2462 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Haziran 2015 - 17:48

PKKlıllar AK Parti ilçe başkanını kaçırıp tehdit etti

Büyüt
Küçült
PKKlıllar AK Parti ilçe başkanını kaçırıp tehdit
Güncel Haberleri › PKKlıllar AK Parti ilçe başkanını kaçırıp tehdit etti haberi

AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, partisinin Karayazı İlçe Başkanı Servet Tutkunun, terör örgütü PKK mensuplarınca kaçırılarak darbedildiğini, aracının gasbedildiğini ve beş saat alıkonulmasının ardından serbest bırakıldığını bildirdi.

AA

Yeşilyurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tutkunun dün akşam PKK tarafından kaçırıldığını ve geç saatlerde bırakıldığını söyledi.

İlçe başkanının aracının gasbedildiğini ifade eden Yeşilyurt, Başkanımız daha sonra başka bir araçla ilçe merkezine bırakıldı. Para cezası ve ailesiyle tehdit etmişler. İstifa etmediğin takdirde 50 bin lira ceza, arabana el konuldu, aileni de düşün diye tehdit etmişler. Elleri bağlanıp, tekmelenerek darbedildi. Hastanede tedavisi sürüyor diye konuştu.

Tutkunun bir mezraya götürüldüğünü belirten Yeşilyurt, şunları kaydetti:

Kaçırıldıktan dört-beş saat sonra bırakıldı. Bunlar bizi yıldıramaz. Biz insanımızın sağduyusuna güveniyoruz. Özellikle böyle risk olan bölgelerde kesinlikle bütün okullarda güvenlik güçlerinin sandığa en yakın noktada bulunacağı, kanunsuz durumlara müdahale edeceği bilinsin. Geçtiğimiz günlerde Köprüköyde, Tekmanda buna benzer baskılar oldu. Tehdit etmeler, ev ev dolaşılıp, uradan AK Partiye oy çıkmayacak diye tehditler oldu. Bizim birkaç meclis üyemizi bu şekilde tehdit ettiler.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024