Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3728 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   08 Ekim 2015 - 11:42

PKKda ortalık karıştı

Büyüt
Küçült
PKKda ortalık
Polisin operasyonlarıyla PKK ın gençlik yapılanması YDG-H’nin Türkiye sorumlusu 2 kişi yakalandı. Örgüt birbirine düşüp infazları başlattı.

 

PKKyı şoke eden operasyonlarda YDG-H Türkiye sorumlusu Mahir Can Ada, Mehmet Başer adına düzenlenmiş sahte kimlikle 17 Eylülde Şanlıurfa-Gaziantep İpek Yolu bölgesinde yakalanarak tutuklandı. Diyarbakır ve Şanlıurfa Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ortak yürüttüğü başarılı operasyon bununla da sınırlı kalmadı. Örgüt, Mahir Can Adanın yakalanmasından sonra yerine atanan Gurbet Öztürk de Çiçek Sapan adına düzenlenmiş sahte kimlikle 23 Eylülde Diyarbakır otobüs terminalinde yakalandı. 

BÜYÜK PANİK BAŞLADI
PKKyı şoke eden bu operasyonların ardından örgütte büyük panik yaşandı. Lice kırsalı sözde komutanlarından Mervan kod adlı Mehmet Altunterun 19 Eylülde kalbinden vurularak öldürüldü. İnfazı kaza gibi gösteren örgütte bu sefer huzursuzluk başladı. Bismilde de YDG-H in açtığı hendeklere müdahale sırasında güvenlik güçleri Halil Kurtdişin cesedini buldu. Kurtdişin örgüt içi hesaplaşmada öldürüldüğü öğrenildi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024