Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2480 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   20 Mart 2015 - 05:39

Pembe odada aşk cinayeti

Büyüt
Küçült
Pembe odada aşk
Güncel Haberleri › Pembe odada aşk cinayeti haberi

Sivas Kapalı Cezaevinde cinayet hükümlüsü Metin Avcı, ziyaretine gelen eşi Leyla Avcıyı özel odadaki görüşte meyve bıçağıyla boğazını keserek öldürdü.

DHA

Olay dün akşam Sivas E Tipi Kapalı Cezaevinde meydana geldi. Cinayetten 16 yıl hapseçarptırılan Metin Avcıyı (33) ziyaret etmek için eşi Leyla Avcı (29) Sivasa geldi. Cezaevine giden kadın, kocası ile eşlerin görüşmeleri için hazırlanan ve ‘Pembe oda adı verilen odaya geçti. Bir süre sonra da çift odaya meyve tabağı aldı. Metin Avcı, yaklaşık bir saat sonra ise meyve bıçağı ile önce eşinin boğazını, ardından da kendi kollarını kesti.

Bağırtılar üzerine içeri girildi

Bağırtılar üzerine içeriye giren görevliler, Leyla Avcının cansız bedeni ile karşılaştı. Yaralı Metin Avcı ise ambulansla kaldırıldığı Numune Hastanesinde tedavi altına alındı. Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024