Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3506 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   14 Mart 2016 - 17:00

Patlama kurbanı ODTÜlü Berkay Baş, toprağa verildi

Büyüt
Küçült
Patlama kurbanı ODTÜlü Berkay Baş, toprağa

ODTÜ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü birinci sınıf öğrencisi Berkay Baş (19), dün Ankara Kızılayda düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybetmişti.

Berkay Başın cenazesi bugün Polatlı Şentepe Mahallesi Ulu Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Polatlı şehir mezarlığında toprağa verildi.

TERÖRÜ BİTİRİN ARTIK

Berkay Başın cenaze törenine Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Polatlıdaki ilçe protokolü katıldı.

Baba Rasim, Bakan Yıldırıma sarılarak ağladı ve Terörü bitirin artık dedi.

Berkay Başın Kastamonu Karayolları Bölge Müdürlüğünde Kısım Amiri olarak çalışan Rasim Başın 3 çocuğundan en büyüğü olduğu öğrenildi.

Başkentteki hain saldırının ardından acı haberi alan baba Rasim Başın Kastamonudan Ankaraya gittiği ve oğlunun cenazesini teslim aldığını belirten yakınları, Gezmediğimiz hastane kalmadı, en son Berkayın cenazesini Keçiören Adli Tıp Merkezinde bulduk dediler.

Berkay Başın tabutu başında nöbet tutan sınıf arkadaşları Biz de senin evletlarınız diyerek baba Rasim Başı teselli etmeye çalıştılar.

Metin ÖZDEMİR / DHA

 

İlgili Haber ODTÜlüler, Ozancan ve Berkay için yürüdü



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024