Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 748 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Aralık 2022 - 07:03

Paris'te Ahmet Kaya Kürt Kültür Merkezi'ne

Büyüt
Küçült
Pariste Ahmet Kaya Kürt Kültür
Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleştirilen silahlı saldırı nedeni ile çok sayıda insanın yaralandığı öğrenildi. PKK'ya yakın bazı kaynaklar saldırının yapıldığı yerin Ahmet Kaya Kürt Kültür Merkezi olduğu bilgisini paylaşmaya başladı.

Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleştirilen silahlı saldırı nedeni ile çok sayıda insanın yaralandığı belirtiliyor. Fransız televizyon kanalı BFM TV'nin aktardığına göre silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybederken birden fazla yaralı olduğu belirtildi. 

Polis, saldırının şüphelisinin 60'lı yaşlarında olduğu belirtildi.  Polis geniş güvenlik önlemleri aldı, bölgeye giriş çıkışlar kapatıldı. Operasyonun devam ettiği bildiriliyor...

PKK'ya yakınlığıyla bilinen gazeteci Amed Dicle, saldırının Ahmet Kaya Kürt Kültür Merkezi'ne yapıldığı bilgisini paylaştı. 

Fransa ,Patlama ,Silahlı saldırı,Ölü,Yaralı





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024