Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1998 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   08 Haziran 2015 - 06:30

Paralelci bağımsızların hüsranı

Büyüt
Küçült
Paralelci bağımsızların
Güncel Haberleri › Paralelci bağımsızların hüsranı haberi

İstanbul 3. bölgeden bağımsız aday olan eski AK Partili Hakan Şükür ile, paralel yapı operasyonlarında tutuklandıktan sonra bağımsız aday olan eski polis müdürleri Yakup Saygılı, Ali Fuat Yılmazer ve Yurt Atayün seçim sonuçlarının açıklanması üzerine büyük bir hayal kırıkılığı yaşadılar.

AK Partiden istifa ederek, İstanbul 3. bölgeden bağımsız aday olan Hakan Şükür, yeniden seçilemedi. Şükür Meclise girmesi için gerekli olan 100 bin oya ulaşamadı. Paralel yapı operasyonlarında tutuklanarak Silivri Cezaevine konulan eski polis müdürleri Yakup Saygılı, Ali Fuat Yılmazer, Yurt Atayün ve Nazmi Ardıç ile İlhan İşbilen de seçimde büyük hayal kırıklığı yaşadılar.

5000 TL vaadi de işe yaramadı

Asgari ücreti 5 bin TLye yükselteceğini vaat eden Bağımsız Türkiye Partisi lideri Haydar Baş, bu  seçimde de seçmenleri ikna edemedi. BTP 77 bin oyla ancak binde 17lik oy oranına ulaşabildi. CHPden ayrılarak Anadolu Partisinin kuran Emine Ülker Tarhan da hayal kırıklığı yaşadı.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024