Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3238 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Nisan 2015 - 11:42

Papanın sözleri için suç duyurusu!

Büyüt
Küçült
Papanın sözleri için suç

Papa Francesconun 1915 olaylarında ölen Ermeniler için 20. yüzyılın ilk soykırımı sözlerinden sonra gelen tepkilere bir yenisi daha eklendi.

İzmirde yaşayan Coşkun Işık isimli vatandaş, Papa Francesco hakkında suç duyurusunda bulundu. Kılıç, iftira ve nefret suçlarını işleyen şüphelinin cezalandırılması istemiyle İzmir Cumhuriyet Başsavcılığına dilekçesini sundu.

Türklerin Ermeni soykırımı yapmadığını, Papanın nefret söylemi geliştirerek iftira attığını söyleyen Işık,

Bu hafta içerisinde Hıristiyan aleminin ruhani lideri Sayın Papa Francesco bir açıklama yaptı ve Ermenistana karşı Türklerin yaptığının soykırım olduğunu söyledi. Biz başından beri bunu kabul etmediğimizi söylüyoruz. Ülkemizin büyükleri de bu konuyla ilgili her türlü açıklama ve çağrıyı yapmıştır. Bu çağrılar karşılık görmeyince biz de Papa Francesco hakkında iftira ve nefret suçunu içeren bir suç duyurusunda bulunarak dava açtık.

Birincisi bu Papanın işi değildir, ikincisi Papanın Türklere karşı yaptığı iftiradır. Üçüncüsü de bu bir nefret söylemidir. Biz hiçbir zaman Ermenilere karşı kin beslemek gibi bir tavır içerisinde bulunmadık.

Ama buna karşılık dünya kamuoyu Ermeni diasporasının yapmış olduğu lobi sayesinde hep aynı şeyleri tekrarlamaktadır.

Bunun için de suç duyurusunda bulunma gereği duyduk. Dilekçemizi hazırladık ve savcılığa verdik. Hayırlısı olsun. Bir şey yapmamız gerekiyordu, şimdilik böyle bir şey yaptık diye konuştu.

PAPAYA AÇILAN İLK DAVA Paging.create(2, 1);





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024