Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 623 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Åžubat 2023 - 03:39

Özdağ tam gaz provokasyona devam ediyor!

Büyüt
Küçült
Özdağ tam gaz provokasyona devam
ZAFER Partisi lideri Ümit Özdağ, deprem enkazlarından can kurtarılmaya devam ederken provokasyon üzerine provokasyona imza atmaya devam ediyor. Yaptığı her provokasyonun ifşa olununca da özer dile çağrılarına Siz benden özür dileyin" cevabı veriyor.

Tüm Türkiye, KahramanmaraÅŸ merkezli depremin ardından tek yürek olurken Zafer partisi Genel BaÅŸkanı Ümit ÖzdaÄŸ, ırkçılık ve partizanlık üzerinden provokasyonlarına tam gaz devam ediyor. Yaptığı paylaşımlarla Suriyeli düÅŸmanlığını ayakta tutmaya çalışan Ümit ÖzdaÄŸ, bölge halkını kışkırtmak için her yolu deniyor. Her iftirası kısa sürede elinde patlayan Ümit ÖzdaÄŸ, özür dile çaÄŸrılarına da "Ben niye özür dileyeceÄŸim, onlar benden dilesin" demekten geri kalmıyor. 

Enkaz altında kalan onbinlerce canı kurtarma yarışı sürerken Ümit ÖzdaÄŸ ilk provokasyonunu, Veryansın TV canlı yayınında yaptı. "Net söyleyeyim enkaz altından önce AKP'li çıkartılıyor. Bunu söylemek istemezdim sahada bunu duyuyorsunuz" iddiasıyla depremzedeleri kışkırtmaya, bölgenin kontrolünü tamamen askeri yönetime devrettirmeye çalıştı. 

Sosyal medya hesabından sürekli bölgedeki depremzede Suriyeliler aleyhine paylaşımlar için kullanan Ümit ÖzdaÄŸ, dün de TRT canlı yayınından bir görüntüyü, “CumhurbaÅŸkanı Yardımcısı sol tarafta konuÅŸuyor, saÄŸ taraftaki mavi yaÄŸmurluklu Suriyeli canlı yayında itfaiye erinin cep telefonunu çalıyor!” notuyla paylaÅŸtı. 

Ümit ÖzdaÄŸ'ın yalanı kısa sürede patladı

Åžanlıurfa BüyükÅŸehir Belediyesi Ä°tfaiye Daire BaÅŸkanlığı; personele ait herhangi bir telefonun çalınmadığını bildirdi. Valilik de; Suriyeli olduÄŸu iddia edilen ÅŸahsın Türk vatandaşı ve gönüllü olduÄŸu belirterek, telefonun kendisine ait olduÄŸunu kaydetti. 

Ümit ÖzdaÄŸ'ın yaptığı provokatörlük

Ümit ÖzdaÄŸ'ın 'Suriyeli hırsız' dediÄŸi genç de yaptığı açıklamada, "Ümit ÖzdaÄŸ'ın yaptığı provokatörlüktür. Ben Türk Vatandaşıyım. Hırsız hiç deÄŸilim, ben Diyanet Vakfı'nda hafız biriyim. 2-3 gündür depremzedelere yardım götürüyoruz. Seni Allah'a havale ediyorum" açıklaması yaptı.

Ümit ÖzdaÄŸ: Kendisi özür dilesin...

Ümit ÖzdaÄŸ gelen tepkiler üzerine o paylaşımını sildi. Cüneyt Özdemir'in canlı yayınına katılan Ümit ÖzdaÄŸ, hedef gösterdiÄŸi gençten özür dileyip dilemeyeceÄŸi sorusuna "Niye özür dileyeceÄŸim, kendisi özür dilesin" cevabı verdi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024